10 vinkkiä gym levelin nostamiseen

10 vinkkiä gym levelin nostamiseen nopeasti

Gymejä vallatessa kaikilla tulee varmasti jossain vaiheessa mieleen kysymys: miten saada oman gymisi level nousemaan nopeasti? Tässä opas level 10 gymin hankkimiseen muutamassa minuutissa.

Ensimmäinen askel jokaiselle Pokemon GO:ssa on Pokemonien löytäminen villinä luonnosta. Kun saavutat tason 5 pelissä, voit valita tiimin ja alkaa valtaamaan gymejä. Tämän lisäksi valitset myös yhden kolmesta tiimistä: Instict, Mystic tai Valor. Gymien raidaus on todella suuri ja viihdyttävä osa peliä Pokemonien löytämisen ohella. Gymien valtaamisesta voit lukea lisää täältä.

Gymejä vallatessa on todella hyödyllistä liikkua suurella porukalla. Näin saatte gymit nopeammin alas, ja näitä ohjeita noudattamalla saatte myös puolustuksen nopeasti (mahd. jopa 2-5min sisällä) tarpeeksi kovaksi, jotta gymejänne ei vallata heti takaisin. Suositus oman gymisi levelin ja gym prestigen nostamiseen ohjeillamme on vähintään 4-7 henkilöä. Tässä kymmenen vinkkiä gym levelin nostamiseen nopeasti:

1. Liiku tiimin kanssa. Mikäli gym on vastustajan tiimin hallussa, voi siihen hyökätä ainakin kaksi henkilöä samaan aikaan. Korjatkaa jos useamman kanssa onnistuu. Itse emme ole saaneet asiaa varmistettua, koska vain yksi toinen hyökkääjä näkyy samaan aikaan. Toki gym prestigeä voi hakata samaan aikaan alas vaikka 10 tiimisi jäsentä, joka nopeuttaa valtaamista.
Gymien nopea valtaus 10 vinkkiä gym levelin nostamiseen nopeasti samaan aikaan Pokemon GO

2. Hyökätkää samaan aikaan. Vaikka puolustavat Pokemonit tekevätkin damagea jokaiseen hyökkääjään, niin kahdestaan saatte nopeammin Pokemonit alas. Saatte myös 12 Pokemonia esim kuutta vastaan hyökkäämällä kahdestaan.

3. Vaikea gym vastassa? Mikäli ette pärjää kaikille Pokemoneille kerralla, voitte jättää vaikeimmat väliin ja tuhota vain helpoimpia niin kauan, että jäljellä on enää esim. yksi CP 2000 Pokemon. Tämän jälkeen se on helppo ottaa alas kuudella Pokemonilla (tai 12:lla mikäli hyökkätte kahdestaan).

4. Laita Pokemonit sisään nopeasti. Voiton jälkeen kannattaa tehdä tämä heti, jotta saatte gymin tiiminne haltuun.

5. Lisätkää oikeat Pokemonit sisään. Pro tip: Lisätkää 1kpl mahdollisimman korkea CP Magikarp ja 1kpl mahd korkea level oikeasti taistelukykyinen Pokemon. Tähän syy osiossa 7.

10 vinkkiä gym levelin nostaminen nopeasti prestige ylös Magikarp
Lisätkää gymillenne korkea CP Magikarp

6. Hommatkaa jokaiselle mahd. low CP Electric Pokemon. Esim. CP12 starter Picachu käy hyvin. Syy seuraavassa osiossa.

7. Nostakaa gym level ylös nopeasti. Mitä isommalla tiimillä liikut, sen parempi. Hakatkaa Electric Pokemoneillanne korkea CP Magikarpia alas ja aina tämän ensimmäisen battlen voittamisen jälkeen juoskaa ulos taistelusta. Näin voi saada jopa 1000 Gym Prestigeä per voitto, mikäli Picachusi on CP10 ja Magikarp CP tarpeeksi korkea.

8. Mahd. hyvät Pokemonit sisään gym level noustessa. Yksi high level Magikarp riittää levelin nopeaan nostamiseen, joten kannattaa laittaa muihin paikkoihin hyvin gymillä pärjääviä Pokemoneita puolustuksen nostamiseksi.

9. BOOM! Level 10 gym. 10 henkilön tiimin kanssa voitte jatkuvasti grindata gymin leveliä kovemmaksi. Mikäli noudatatte näitä ohjeita esim Magikarp ja Electric Pokemoneiden osalta, teillä on muutamassa minuutissa level 10 gym. Magikarp sen takia, ettei se tee paljoa damagea ja HP on alhainen. Electric-tyypin Pokemon (esim. Picachu) sen takia, että se on nopea ja iskut ovat super effective Magikarpia vastaan.
10 vinkkiä gym levelin nostaminen nopeasti prestigen nostaminen level 10 gym pokemon go

10. Valtaa useampi gym. Kun liikutte isolla tiimillä, kannattaa hyödyntää momentum ja vallata mahdollisimman monta gymiä ennen kuin otatte goldit kaupasta haltuun.

P.S. En ole oman tiimimme lisäksi törmännyt Suomessa vielä muihin porukoihin, jotka hyödyntäisivät näitä ohjeita ja nostaisivat lähistönsä gymit jatkuvasti level 10:ksi. Kannattaa siis toimia nopeasti vielä kun pelin taistelumekaniikat eivät ole kaikkien tiedossa.

Kaipaatko lisää vinkkejä jostain aiheesta? Kirjoitamme jatkuvasti lisää mm. Pokemonien löytämisestä nopeammin ja kaikesta muusta matkalla oppimastamme. Yhdellä kirjoittajistamme on ainakin tavoitteena saada ensi kuun aikana kaikki Pokemonit kerättyä, joten tähän liittyen tulee varmasti lisää juttuja. 😉

One thought on “10 vinkkiä gym levelin nostamiseen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *