Harvinaiset Pokemonit näkyviin kartalle, Pokevision

Harvinaiset Pokemonit näkyviin kartalle Suomessa reaaliajassa : Pokevision

Tänään julkaistiin kyseenalainen sivusto, http://pokevision.com, josta pitäisi sivuston mukaan näkyä reaaliajassa useimpia lähistöllä olevia Pokemoneja sekä aika kauanko ne ovat kyseisessä paikassa saatavilla.

Mielestämme kartta osittain pilaa pelin ideaa, sillä etsiminen on hauskinta ja palkitsevinta silloin kun ei tiedä niin tarkkaan missä Pokemonit ovat. Sivusto väittää ottavansa tiedot suoraan Nianticin API:sta eli sovelluksen rajapinnasta, jolloin se olisi tosiaan melko tarkka. Tällöin Pokevision olisi helppo bannata Nianticin toimesta ja uskomme että näin tulee jossain vaiheessa käymään. Sovellus kuitenkin saattaa käyttää väärennettyä GPS-signaalia jolla se haravoi läpi eri seutuja – tosin tämäkin on vain teoria eikä välttämättä pidä paikkaansa.

Jos kuitenkin haluat tsekata Pokevisionin ilmoittamat paikat, kirjoita oikeaan yläkylmaan hakuun kaupunki ja maa niin saatte esim. Helsingin Pokemonit näkymään kartalla. Meillä näkyi tätä artikkelia kirjoittaessamme vain osa niistä serverien käydessä hitaalla. Kaikkien spawnien (Pokemonien ilmestymiskohtien) näkyessä kartta olisi kyllä melkoisen täynnä.

Päivitys reilun viikon kokeilun jälkeen: toimii hyvin. Katso muut päivittämämme hyödylliset työkalut (mm. mobiilisovellukset) täältä: http://pokemongovinkit.fi/pokevision-hyodylliset-pokemongo-sovellukset/

3 thoughts on “Harvinaiset Pokemonit näkyviin kartalle, Pokevision

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *