Opas Pokemon GO levelin kasvattamiseen

Suomen kattavin, jatkuvasti päivittyvä opas Pokemon GO levelin kasvattamiseen

Järkevällä pelaamisella kehityt huomattavasti nopeammin eteenpäin ja tätä varten päätimme kehittää kattavan oppaan Pokemon GO-levelin kasvattamiseen. Tässä parhaat vinkit siitä, mitä kannattaa säästää jos haluaa ottaa täyden hyödyn alkuvaiheessa annetuista itemeistä:

1. Lucky eggit. Antavat sinulle tuplasti XP:tä 30 minuutin ajan. Tässä tärkein vinkkimme: Säästä nämä järkevää käyttöä varten. Lucky eggien avulla voit saada levelisi nousemaan esim. 14-17 puolessa tunnissa, jos olet ollut alusta asti kärsivällinen ja noudattanut näitä ohjeita.
Opas Pokemon GO levelin kasvattamiseen lucky Egg

2. Pokemonien evolvaus. Malttamattomimmat kehittävät aina kaikki Pokemoninsa suoraan seuraavalle tasolle kun siihen on mahdollisuus. Tämä ei kokemuksemme mukaan aina kannata, vaan kannattaa ajoittaa lucky eggien käyttöajalle. Näin saat 30 minuutin ajan esimerkiksi 20:stä evolvaamastasi Pokemonista 10 000XP:n sijaan 20 000XP.

Parhaita Pokemoneita evolvaushyödyn kannalta ovat Pidgey, Weedlet ja muut helposti kehitettävät (esim yhden Pidgeyn tai Weedlen kehittämiseen sinun tarvitsee pyydystää niitä vain 4), joten niitä kannattaa senkin takia ottaa luonnosta kiinni. Tätä ilmiötä kutsutaan termillä “Pidgey-grindaus”. Jokaisesta evolvesta saat lucky eggin aikana 500XP sijaan 1000XP.
Opas Pokemon GO levelin kasvattamiseen Pidgey evolve

3. 5-10km eggien säästäminen. Ennen kuin aiot käyttää lucky eggin, ota käyttöön mahdollisimman korkealeveliset eggit ja kehitä ne lähes valmiiksi asti. Näitä kannattaa säästää siis muutama tätä varten ja käyttää 2km eggit ensin. Etenkin alkuvaiheessa uusien Pokemonien saamismahdollisuutesi ovat korkeammat 10km eggeistä ja voit tämän vinkin avulla saada sitä kautta entistä enemmän tupla-XP:tä. Alla kaavio, mistä näet mitä voit eggeistä saada:
Opas Pokemon GO levelin kasvattamiseen egg hatchaus kaavio

4. Incense ja lure. Ajoita myös incensen käyttö lucky eggin kanssa samaan aikaan. Lurejen asettamisen sijaan hakeudu lurepaikalle (mm. Ruttopuisto Helsingissä) puolituntisen ajaksi. Lurejen rykelmässä on myös mukavaa kävellä ne puuttuvat 200m, mitä 10km eggiesi kuoriutumiseen tarvitset. Incence kasvattaa lurejen tehoa entisestään, joten esim. kolmen luren rykelmä, incense ja 30 Pokemonin evolvaus antavat mielettömän kovan boostin XP:lle.
Opas Pokemon GO levelin kasvattamiseen incense ja lure Suomi

Tässä siis omakohtaiset parhaaksi kokemamme vinkit. Itse sain eilen n. 40 000XP puolessa tunnissa lucky eggiä käyttäessäni, mutta tämäkin on mahdollista päihittää. Ilmoittakaa omat vinkkinne osoitteeseen info(at)pokemongovinkit.fi tai alle kommentteihin, jos löydätte jotain lisättävää! 🙂