Pokemon GO ei toimi?

Pokemon GO ei toimi?

Mitä voin tehdä jos Pokemon GO ei toimi?

Pokemon GO toimii hyvin useimmilla Android ja iOS- älypuhelimilla, joten siitä harvemmin kyse. Hyvin todennäköisesti viat johtuvat massiviisen suosion takia jumittuneista servereistä, joten vika on siinä. Paras keino on odottaa ja kokeilla 30min välein, jos vaikka sen jälkeen olisi kaistaa auennut sen verran että pääsee sisään.

Servereiden tila

Voit tsekata servereiden tilan vaikkapa seuraavista linkeistä:

Go Joas.

PokeCoinsit eivät ilmesty tilillesi.

Jos olet ostanut PokeCoinseja tai saanut niitä tuhoamalla gymejä, saatat huomata että ne eivät päivity tilillesi. Yleensä tämäkin johtuu hitaista servereistä. Saat korjattua asian näin (kuten suurimman osan muistakin bugeista):

-Kirjaudu ulos ja takaisin sisään peliin. Jos Coinsit eivät vieläkään näy, yritä käynnistää kännykkäsi uudestaan ja kirjaudu sitten takaisin sisään.

Tarkistathan bugien ilmetessä aina servereiden tilan yllä ilmoittamistamme linkeistä.

PokeCoinsit näkyvät SHOP-kohdan alapuolella.
PokeCoinsit näkyvät SHOP-kohdan alapuolella.

GPS näyttää sijainnin väärin tai ei näy ollenkaan

Niantic Labs on ilmoittanut tarkentavansa GPS:n tarkkuutta ja stabiiliutta. Yleensä kuitenkin GPS:n tarkkuus johtuu paljolti käyttämästäsi laitteesta sekä internet-yhteydestäsi. Voit parantaa GPS:n tarkkuutta näin:
1. Tarkista, että Pokemon GO:lla on oikeus käyttää sijaintiasi.
2. Tarkista, että internet-yhteytesi on toimiva. (3G, 4G, Wi-Fi)
3. Laitteesi sijainnin hakeminen sekä GPS on päällä.
4. Laitteesi sijainti/GPS on asetettu tarkaksi.

Muita ilmenneitä bugeja

Gymit. Kun taistelet gymeissä, joskus vastakkainen tiimi vaikuttaa olevan mahdotonta voittaa. Käynnistä sovellus uudestaan ja tämän jälkeen pitäisi toimia. Et tietenkään silti 100CP Weedlellä tuhoa level 10 2000CP Pokemoneiden gymiä. 😉

Pokepallon jäätyminen. Peli joskus jäätyy/tilttaa kun yrität napata Pokemonin, eli kun heität pokepallon niin se ei liikukaan enää. Tällöin kannattaa odottaa, että vasemmassa yläkulmassa oleva pieni pyörivä latauspallo katoaa hetkeksi ja tämän jälkeen käynnistää peli uudestaan. Tämä sen takia, koska tällöin heittosi “rekisteröityy” ja Pokemon saattaa olla jo napattu, kun katsot napattuja pokemoneitasi valikosta uudelleenkäynnistyksen jälkeen.

Pokepallon jäätyminen on monelle jo tuttu näky server-ongelmien vuoksi.
Pokepallon jäätyminen on monelle jo tuttu näky server-ongelmien vuoksi.

Nearby-kartta. “Nearby”-kartta näyttäisi bugaavan niin, että se näyttää kaikkien Pokemoneiden olevan kolmen “tassun” päässä. Tämä bugi ilmenee kaikilla. Kannattaa siis mieluummin päätellä Pokemoneiden etäisyys siitä, mikä Pokemon on lähimpänä oikeaa yläkulmaa 3×3-taulukossa. Ensimmäinen vasemmalla ensimmäisellä rivillä on lähimpänä ja puolestaan viimeinen oikealla alimmalla rivillä on kauimpana.

7 thoughts on “Pokemon GO ei toimi?

 1. Jos insticit sekä lucky eggsit eivät toimi ja lureille ei ilmesty pokemoneja kannattaa katsoa, että puhelin päivittää kellonajan automaattisesti.

 2. Auttakaa onko kellään tullut sellasta punasta juttuu sinne ylös missä lukis ”Failed Detect to location” kait HALUAN VAIN VITTU PELATA POKEMONIA

 3. Pokemon go ei toimi, tulee vaan ”Failed Detect to location” ja kaikki maholliset sijainnit ja GPS on tarkastettu et on päällä, tekee tätä samaa 2 eri laitteella…

 4. Meillä aloitellaan pokemon go-pelin pelaamista. Meillä on laitteena Huawei MediaTab jotain – kaikki ohjeet joita olen löytänyt netistä on tehty puhelimille ja meillä on tabletti. Ongelma on, että laite ilmoittaa pelin alussa, että GPS SIGNAL NOT FOUND.

  MItä pitää tehdä?
  Me mennään asetuksiin ja siellä on suojaus (yhdessä ohjeesa oli joku ”serurity”), mutta ei mitään GPS:stä. Missään ei mitään GPS:stä.

  Voidaankoo saada vastaus tähän, jos joku tietää?

  Kiitos

 5. Miksei puhelimeni avaa Pokemon Go sovellusta. Lataa vaan puoleen väliin lataus palkin ja ilmoittaa ”GPS signal not found” ja sen jälkeen kaatuu koko sovellus. GPS yms. on tottakai puhelimessa päällä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *