Pokemon GO ilman Pokevisionia

Pokemon GO ilman Pokevisionia?

Sunnuntaina 31.7 tulleiden päivitysten yhteydessä Pokevision ja muut kolmannen osapuolen tekemät pelaamista helpottavat applikaatiot kiellettiin. Tämä on varmasti näkynyt monelle ja syy on varmistunut myös @PokeVisionGO viralliselta Twitter-tililtä, Pokemon GO-Reddit kanavilta sekä useista online-uutislähteistä. Tähän on varmistunut syyksi se, että Niantic Labs ei halua pelaajien käyttävän helpottavia sovelluksia. Tämä voi olla turhauttavaa, mikäli on jo tottunut jahtaamaan Pokemoneja karttasovelluksen avulla.

Mitä on Pokemon GO ilman Pokevisionia Pokevision kielletty
Mitä on Pokemon GO ilman Pokevisionia Pokevision tweet

Vinkit Pokemonien keräämiseen ilman Pokevisionia

Tässä kuusi vinkkiä, miten keräät harvinaisempia Pokemoneja suhteellisen nopeasti myös ilman Pokevisionia:

1. Osta mukavat kengät. Distance tracking tarkentui, mikä tarkoittaa eggien hatchausta nopeammin. Kävele tai juokse mahdollisimman suoria linjoja mikäli mahdollista, jotta saat parhaan mahdollisen hyödyn. Pienissä ympyröissä tehdyt liikkeet eivät siis auta.

2. Jaa vinkkejä reaaliajassa. Liity johonkin WhatsApp/Telegram ryhmään tai hajaannu ystäviesi kanssa hieman eri paikkoihin lureille. Kun harvinainen Pokemon ilmestyy lähelle, ilmoita tästä heti kaikille. Valtakunnallinen Telegram-ryhmä esim. https://telegram.me/pokemongosuomi. Tiimikohtaiset https://telegram.me/InstinctSuomi, https://telegram.me/MysticSuomi, https://telegram.me/ValorSuomi.

3. Seuraa yleisimpiä spawneja. On paljon paikkoja, joihin ilmestyy jatkuvasti tietty Pokemon. Näitä ovat Helsingissä mm. Töölönlahti (Magmar), Seurasaari (Scyther), Keskuspuisto (Ponyta). Näitä on todella paljon. Mm. Heinolassa on Eeveitä joka puolella. Näistä kirjoitamme lisää jatkuvasti ja keräämme tarkempaa tietoa sekä päivitämme artikkeleita sen mukaan. Voit lukea lisää mm. tästä klikkaamalla.

4. Seuraa ilmestymisaikoja. Jotkin Pokemonit ilmestyvät samalla paikalle esim. tasatunnein tai puolen tunnin välein. Pidä kirjaa paikoista ja ajoista ja jaa niitä vaikkapa meille, niin saamme tehtyä kattavan kartan eri spawnauspaikoista ja -ajoista.

5. Hyödynnä ilmestymisajat. Voit liikkua esimerkiksi lurejen välillä sillä aikaa, kun harvinaisempi Pokemon ilmestyy paikalle. Liiku esimerkiksi Esplanadin ja Ruttopuiston väliä ja hatchaa eggejä. Mikäli haluat vain grindata Pidgeytä, tämä ei tietenkään ole siihen niin optimaalista. Pidä yhteydet molempiin lokaatioihin. Samalla saat hyötyliikuntaa.

6. Lataa Ingress. Pokemon GO perustuu pitkälti Niantic Labsin edellisen pelin Ingressin pohjalta keräämään dataan. Valkoisten pallojen (XM, exotic matter) keskittymät Ingress näytöllä kertovat mihin ilmestyy suuremmalla todennäköisyydellä harvinaisempia Pokemoneja.

Mitä on Pokemon GO ilman Pokevisionia Ingress Exotic Matter

4 thoughts on “Pokemon GO ilman Pokevisionia

  1. En tiedä oliko sattumaa vai yleistä, mutta tänään ei Seurasaaresta 3h lenkillä löytynyt yhtään Scytheriä. Sen sijaan Ponytaa tuli 8kpl

  2. Poljin eilen keravalta keskuspuistolle asti (n. 30km) pokemonien perään, toki tarkoitus oli tehdä ensisijaisesti pyörälenkki 😀 mutta tuo nyt toi sille jonkun ”tarkoituksen”. Koko puistosta ei löytynyt ainuttakaan ponytaa tai montaa muuta pokemonia… Ehkä ajankohta oli väärä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *