Pokemon GO gym taistelun voittaminen

Pelattuamme peliä aktiivisesti jo USA:n julkaisusta asti, olemme löytäneet parhaat kikat millä pärjäät gymeillä. Vaikka pelin taistelujärjestelmä perustuukin yksinkertaisiin komentoihin, tässä muutama taktiikka millä minkä tahansa Pokemon GO gym taistelun voittaminen onnistuu. Mikäli et tiedä vielä taistelun perusasioita, luethan artikkelimme gymien valtaamisesta.

Voittamaton Pokemon GO-taistelutaktiikka

Gymien valtaaminen on paljon yksinkertaisempaa kuin luulisi. Toimimalla oikein taisteluissa, voit voittaa heikollakin Pokemonilla vaikeammat vastukset. Tämä siis toimii vain, mikäli pystyt voittamaan vastustajasi annetun aikarajan (120sec) sisällä. Näin vielä monelle tuntematon taistelutekniikka toimii:

Välähdys
Välähdys

1. Välähdys. Vastustajan Pokemonin välähtäessä keltaiseksi tiedät että se on hyökkäämässä.
2. Väistäminen. Heti välähdyksen nähdessäsi liikuta Pokemoniasi pyyhkäisemällä sitä oikealle tai vasemmalle. Tätä kutsutaan dodgeksi. Älä yritä käyttää taktiikkaa milloinkaan muuten, kuin nähdessäsi välähdyksen.
3. Hyökkäys. Heti väistön jälkeen sinulla on 1-2 vuoroa aikaa hyökätä, riippuen Pokemonisi nopeudesta ja käytettävästä hyökkäyksestä.

Nähdessäsi taas välähdyksen, toista nämä kolme askelta. Huomioithan, että taistelun alkaessa vastustajasi hyökkää yleensä kerran, välillä kahdesti. Aloita siis esimerkiksi kahdella dodgella, jonka jälkeen toista askeleet 1-3 jatkuvasti.

Taistelun alkaessa vastustaja hyökkää ensin.
Taistelun alkaessa vastustaja hyökkää ensin.

Huomioitavia seikkoja taistelutaktiikan toimivuudessa

Huomaathan, että strategia ei toimi mikäli sinulla on ongelmia internet-yhteytesi kanssa. Jos serverit toimivat hitaasti, niin tämä myös rajoittaa taktiikan käyttöä. Jos puhelimesi malli on myös vanhempi tai RAM-muistisi vähissä, niin peli ei välttämättä toimi sujuvasti. Pienikin lagi voi koitua väistösi epäonnistumiseen ja näin menetät vain turhaan hyökkäysvuorosi.

Hyödyllisiä vinkkejä gym taisteluihin

Valitessasi Pokemonisi hyökkäystä varten, näet täältä, mitkä iskut toimivat minkäkin tyyppistä Pokemonia vastaan. Huomioitavaa on tietää, minkä tyypin Pokemon sinulla on vastassa. Omilla Pokemoneillasi voi olla kahden eri tyypinkin hyökkäyksiä. Päivitämme tätä opasta laajemmaksi huomenna. Nyt on aika lähteä takaisin Pokemonien metsästykseen! 🙂

5 thoughts on “Pokemon GO gym taistelun voittaminen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *