Pokemon GO:n asennus ja Pikachu vinkki

Miten asennan Pokemon GO:n Suomessa?

Jos et malta odottaa Pokemon GO:n Suomi-julkaisua, asennus käy helposti myös muuta kautta. Huom. Lataaminen ja asennus omalla vastuulla! Voit ladata Pokemon GO:n täältä: http://www.apkmirror.com/apk/niantic-inc/pokemon-go/pokemon-go-0-29-0-release/pokemon-go-0-29-0-android-apk-download/

Pokemon GO:n Android asentaminen on suhteellisen helppoa. Ensimmäinen vaihe on ladata apk-tiedosto puhelimeen ylläolevasta linkistä. Odota kunnes lataus on valmis. Tämän jälkeen mene Google Chromen latauksiin ja napauta sormella asennus-painiketta. Lataus on tämän jälkeen valmis.

Miten asennan Pokemon GO:n iPhonelle Suomessa?

Pokemon GO:n asentaminen iPhonelle on huomattavasti Androidia vaikeampaa, mutta myös mahdollista. Sinun täytyy tätä varten tehdä uusi iTunes-tili Yhdysvaltoihin, Australiaan tai Uuteen Seelantiin ja ladata peli tämän jälkeen kyseisen maan App Storesta. Tämä on mahdollista tehdä ilman luottokorttia. Tässä vaiheet, miten pääset pelaamaan Pokemon GO:ta iPhonella:

1. Mene App Storeen, klikkaa Apple ID näytön alalaidassa ja kirjaudu ulos.

2. Mene kohtaan Asetukset>Yleiset>Kieli ja alue.

3. Klikkaa Aluetta sekä kieltä ja vaihda ne esim. Yhdysvaltoihin.

4. Mene takaisin App Storeen ja etsi Pokemon Go:ta. Paina “Get it” ja “Install”.

5. Sinua pyydetään kirjautumaan sisään, mutta paina sen sijaan “Create New”.

6. Täytä tietoihisi mikä vain email, satunnainen osoite sekä puhelinnumero Yhdysvalloista. On tärkeää, ettet lisää pankkikorttisi tietoja, koska tarvitsisit tätä varten USA:n pankkikortin.

7. Mene takaisin App Storeen kun tilisi on tehty ja voit alkaa pelaamaan, koska laite tunnistaa nyt sinut kirjautuneeksi sisään Yhdysvalloista.

Huom. On tärkeää tiedostaa, että sinun täytyy aina vaihtaa kieli ja alue sekä Apple ID takaisin Suomeen sekä omiin tietoihisi, kun haluat käyttää omia sovelluksiasi.

Miten pääsen alkuun Pokemon GO:ssa?

Kun avaat Pokemon GO:n ensimmäistä kertaa, sinua pyydetään ensiksi tekemään tili. Tämän jälkeen professor Willow neuvoo sinua eteenpäin. Voit kustomoida trainerisi, valita nimen ja tämän jälkeen saat valita kolmesta vaihtoehdoista: Bulbasaur, Charmander tai Squirtle. Nappaaminen onnistuu, kun napautat sormella jotain vaihtoehdoista ja heität tämän jälkeen näyttöä pyyhkäisemällä pokepallon valitsemaasi Pokémonia kohti. Olet nyt valmis aloittamaan itse pelin!

Salainen vinkki: Miten saan Pikachun heti?

Yksinkertaista, älä valitse mitään alku Pokémoneista, vaan kävele hieman eteenpäin ja Pikachu ilmestyy eteesi salamyhkäisesti. Nappaa Pikachu tämän jälkeen se samalla tavalla kuin muutkin Pokémonit.

Eikö Pokemon GO toimi vieläkään?

Ei se mitään, serverit saattavat olla hieman jumissa suuren suosion takia. Jos puhelimesi tehot eivät riitä, meillä on kuitenkin tätäkin varten helppo ratkaisu tulossa: http://www.swappie.fi. Voit ilmoittaa meille vanhan puhelimesi myyntiin ja ostaa sen jälkeen tehokkaamman mallin, jolla Pokemon GO taatusti toimii. Ostaminen ja myyminen tulevat olemaan vaivatonta ja helppoa. Julkaisemme palvelun pian.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *