Talvivarusteet. Voiko Pokemon GO:ta pelata Suomen hyisessä talvessa?

Talven kylmä totuus tällä hetkellä on, että isoin hype Pokemon GO:sta on ohi ja vain vannoutuneimmat pelaajat ovat jääneet jäljelle (Puhumattakaan Nianticin käsittämättömän hitaasta reagoinnista pelaajien palautteeseen ja pelin parantamiseen nopeasti). Tämä voidaan nähdä tosipelaajille sinänsä hyvänä asiana: Ylimääräiset porukat ovat kaikonneet ja nyt voidaan keskittyä itse pelaamiseen kaiken ylimääräisen ympärille liittyvän turhan hypen sijasta. Myös parhaimmat Pokemon GO paikat ovat tuntuneet vakiintuneen: Suomenlinna kuhisee edelleen paljon pelaajia. Tämä on ymmärrettävää, sillä Suomenlinna on edelleen yksi parhaimmista paikoista saalistaa, ja normaali kaupunkiympäristö tai jopa Helsingin keskusta tuntuu hieman tylsältä Suomenlinnan tarjonnan jälkeen. Tiedämme kaikki sen tunteen, kun Charmanderit ja Bulbasaurit vaihtuvat Drowzeehen heti kun on astunut lautalta ulos.

Talvitulee

Haasteen tekee myös tuleva talvi: Kylmyys ulkona on varmasti yksi haaste ja syynä siihen miksi pelaajamäärä laskee väliaikaisesti, varsinkin Suomessa.
Tämän takia etsimme huviksemme tähän blogiin keinoja, joilla kokemusta talvella voi parantaa.

1. Kunnolla vaatteita päälle.
Kerrospukeutuminen on aina hyväksi ja loppujen lopuksi kylmä ilma ei haittaa, kunhan on tarpeeksi vaatteita päällä.

2. Oikeanlaiset hansikkaat. Puhelinta on hankala räplätä hanskat päällä, siksi suosittelemme hankkimaan “älypuhelin-hansikkaat” joiden avulla sormet pysyvät lämpiminä ja pallon heittäminen onnistuu ne päällä. Niitä löytyy Googlettamalla ja esim. täältä.

3. Termospullot. Talvimetsästämisestä saa huikeasti mukavamman kokemuksen, kun on lämmintä juomista mukana. Retkifiiliksen saa samalla aivan huippuunsa, kun voi pysähtyä vaikkapa hetkeksi nauttimaan kupin kaakaota. Termospulloja löytyy netistä vaikka kuinka paljon.

4. Varapuhelin peliä varten (jos ei halua riskeerata kallista mallia). Talvella puhelin joutuu pitkään rasitukseen ollessaan pakkasessa. Etenkin iPhonet kestävät huonosti kylmää, joten saattaa olla viisasta hankkia hieman talvea paremmin kestävä malli. Tähän sopii hyvin esim. väliaikaisesti pelkästään Pokemon GO:ta varten hankittu malli, jonka voi myydä sitten talven jälkeen pois, eikä haittaa vaikka hajoaisi.
Esim. Samsungin puhelimet ja Android-pohjaiset mallit yleisesti ottaen kestävät pakkasta hieman paremmin ja ovat hintaluokaltaan edullisempia. Aina siis ei välttämättä kannata ostaa kuitenkaan täysin uutta puhelinta vaan hankkia täysi toimiva ja käytetty puhelin, joka on halvempi ja säilyttää jälleenmyyntiarvon huomattavasti uutta paremmin. Tämä onnistuu esimerkiksi täältä.

5. Nastarenkaat polkupyörään
. Jos joku suunnittelee fillarin kanssa metsästämistä talvella, niin kannattaa sijoittaa näihin. Allekirjoittanut pyöräilee itse talvella ja nastarenkaat fillariin tekee kokemuksesta paljon mukavamman.

6. Suojakuoret. Nämä ovat tärkeät myös sillä kun kallis puhelin tippuu hankeen, alkaa kyllä hieman ottamaan päähän jos ei olekaan suojakuoria.

7. Asennetta. Talvisota-mentaliteettia tarvitaan hyisessä Suomen talvessa pärjäämiseen. Talvi on loistava hetki käydä nappaamassa kaikki gymit, kun muut ovat kotona pitämässä suojaa pakkaselta. Vain oikean asenteen omaavat kouluttajat ansaitsevat gymin, ja talvella on erotellaan jyvät akanoista. Tämä on nannaa niille jotka tykkäävät vallata gymejä, sillä kilpailua on vaatimimmissa olosuhteissa vähemmän.

Hyviä saalistushetkiä!
-PokemonGoVinkit-tiimi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *